De Voordelen van DHEA

Voordelen DHEA en Kopen

Welke voordelen DHEA heeft wordt op deze pagina duidelijk voor u uitgelegd. DHEA is een prohormoon dat niet schadelijk is voor de gezondheid. Echter kan DHEA wel vele positieve uitwerkingen hebben op de gezondheid van de degene die het neemt.
Dit is de reden waarom veel mensen die bezig zijn met hun gezondheid DHEA nemen als extra toevoeging. Klik hier rechts om snel en goedkoop DHEA te bestellen. Indien u nog niet overtuigd bent van de positieve uitwerking die het voor u kan hebben kunt u hieronder een opsomming over lezen!

Products

Anti-Depressie

Uit enkele klinische studies bleek dat nemers van DHEA positief resultaat behaalde.
Hier kan je uit concluderen dat DHEA tegen depressie werkt. Er waren bij deze studies ook groepen aanwezig die een placebo toegediend kregen. Hier waren geen verbeteringen zichtbaar.
Veel mensen krijgen anti-depresiva voorgeschreven van hun huisarts maar zijn hier totaal niet tevreden over. Onder andere door de verslavende werking van deze pil. Dat is de reden waarom DHEA een goede vervanger is.

Erectiestoornis

Het functioneren van het mannelijk geslachtsdeel is uitermate belangrijk voor veel mannen. Uit onderzoek is gebleken dat DHEA kan helpen bij het krijgen van een erectie bij mannen. Dit komt doordat een van de functies van DHEA is dat het omgezet wordt in testosteron wat zorgt voor een harde erectie.
Hierdoor is DHEA is goed supplement voor mannen die een klein beetje hulp kunnen gebruiken met hun erectie en niet aan de viagra willen omdat deze vele nadelige gevolgen heeft.

DHEA tegen HIV Virus

Mensen met hiv hebben de neiging om lage niveaus van DHEA te hebben, en deze niveaus zakken verder naarmate de ziekte vordert. In een kleine klinische studie, betere DHEA de mentale functie bij mannen en vrouwen met hiv. Echter, tot dusver zijn er geen humane studies geweest die uitwezen dat DHEA het immuunsysteem bij mensen met HIV kan verbeteren.

Veroudering

De natuurlijke niveaus van DHEA nemen bij de mens af vanaf een leeftijd van 30. In onderzoeken is naar voren gekomen dat door het innemen van DHEA supplementen de mentaal en fysiek gerelateerde verouderingsproblemen kan vertragen of zelfs voorkomen. Uit een Frans onderzoek kwam naar voren dat DHEA de huidgezondheid verbeterde, het botverlies vertraagde en het libido van vrouwen verbeterde.

DHEA Dosering

Mannen hebben iets meer DHEA nodig als vrouwen. Dit is ook het geval bij veel andere supplementen. Een man moet ongeveer een 50 mg supplement nemen. Vrouwen kunnen het beste rond de 25mg DHEA nemen. Het is aangeraden om dit te nemen bij een maaltijd. Hierdoor vergeet u het ook niet snel.
Het is aangeraden om ook vitamine E en C tegelijk met een DHEA supplement in te nemen. Hierdoor beschermt u uw lever. Dit kan voorkomen dat schade opgelopen zou kunnen worden door vrije radicalen in de lever.

Voorzorgsmaatregelen

Het nemen van een lage dosering DHEA is niet schadelijk op korte termijn. Over de lange termijn – 30 tot 60 jaar – is er niet veel bekent. Het kost ook veel tijd om dit precies uit te zoeken door de duur. Zeker voor oudere mensen wegen de voordelen op tegen alle nadelen die eventueel aanwezig kunnen zijn. Dit komt doordat DHEA supplementen gewoon ontzettend veel voordelen hebben. Momenten zijn er in de wereld tienduizenden mensen die al dagelijks DHEA gebruiken.

Bijwerkingen

In een enkel geval is het mogelijk dat vrouwen te maken krijgen met een verlaagde stem of baardgroei. Gelukkig is dit proces gewoon terug te draaien door te stoppen met DHEA supplementen. U hoeft zich daarom dan ook niet druk te maken.

Leverziekten

Mensen die een leverziekten hebben is aangeraden om op reguliere basis de leverfunctie te laten testen. Hierdoor kan er voorkomen worden dat een eventueel nadeel onopgemerkt gaat. Daarnaast wordt het aangeraden voor mensen met leverziekten om DHEA onder de tong in te nemen. De lever wordt dan minder belast.

Is DHEA giftig?

Het is bekend dat er patiënten zijn met nierziekten die een extreem hoge dosis aan DHEA nemen(6000 tot 8000mg). Daarnaast zijn er ook tests uitgevoerd waarbij gezonde vrijwilligers 1600mg DHEA kregen voor een maand. In beide gevallen zijn geen nadelige gevolgen ontdekt.

Top Rated Products

Waar kunt u het beste DHEA kopen?

DHEA kunt u niet in elke winkel kopen. Zo zult u het niet vinden bij uw plaatselijke Kruidvat De reden waarom u vaak ziet dat het in normale winkels zo duur is komt doordat deze winkels extra kosten hebben zoals het personeel en het gebouw waar u voor betaald.
Dit zorgt ervoor dat u het beste DHEA online kunt kopen. Echter moet u wel opletten met buitenlandse sites. Deze hebben nog wel eens de neiging om de producten niet te verzenden, daarnaast kunnen deze ook niet door de douane komen of komen hier nog extra kosten bij kijken. Doordat meerdere mensen dit ervaren hebben is deze site dan ook in het leven geroepen.
Om te zorgen dat Nederlandse mensen veilig en zonder risico hun DHEA producten in Nederland kunnen bestellen.
Bestel uw DHEA door links de 50mg versie of de 25mg versie te kiezen.

Voor meer informatie kunt u bij de referenties van dit artikel terecht

1. SS Yen, AJ Morales, and O Khoram, Replacement of DHEA in ageing men and women: potential remedial effects. Annals of the New York Academy of Sciences, 774, 128-142, 1995 2. Morales AJ, Nolan JJ, Nelson JC, Yen SSC. Effects of replacement dose of dehydroepiandrosterone in men and women of advancing age. J Clin Endocrinol Metab. 1994;78:1360-1367 3. Mortola JF, Yen SS. The effects of oral dehypdroepiandrosterone on endocrine-metabolic parameters in postmenopausal women. J Clin endocrinol Metab 1990;71:696-704