Ervaringen van Anderen

Bij iedereen werkt het anders

Het lichaam van de een werkt anders als het andere. Iedereen heeft verschillende niveaus DHEA in zijn lichaam van natura. Dit is de reden dat je van te voren nooit kan voorspellen wat de werking van DHEA precies is. Om een indicatie te geven van wat je kunt verwachten zijn referenties opgevraagd van mensen die in het verleden DHEA bij ons besteld hebben. Deze kun je hier lezen.

(Bijna) Nooit meer ziek

Vroeger was ik vaak ziek waardoor ik een keer naar de dokter ben gegaan ervoor. Hij raden aan om een keer DHEA te proberen. Dit heb ik gedaan en sinds dien neem ik elke avond 25mg DHEA bij het avond eten. Vroeger kocht ik DHEA altijd in Amerika maar de helft van de tijd kwam het niet aan. Dus dat was niet ideaal. Bestel nu sinds een jaartje hier en ben er blij mee.
___________________________________________ Kim Leurs

Meer Energie

De eerste 2 weken merkte ik niet zoveel verschil. Daarna begon ik geleidelijk meer energie te krijgen. Tegenwoordig kan ik ongeveer 2 uur langer productief zijn. Dit is erg fijn aangezien ik een veeleisende baan heb.
.
.
___________________________________________ Mark Bink

Verbetering in de sportschool

Mijn trainer vertelde mij een keer dat hij naast visolie supplementen ook DHEA nam. Dit inspireerde mij om het eens te proberen en hij had gelijk. Het nemen van DHEA had positieve uitwerkingen op mijn sport prestaties. Hierdoor raad ik het ook mijn trainerspartners aan om te nemen om weer net iets beter te worden. Alle beetjes helpen bij topsport
___________________________________________ Bart den Ouden

Meer happeniess

Ik geloof nooit in wondermiddeltjes. Er zijn tegenwoordig zoveel reclames die ons proberen aan te zetten om rotzooi te kopen werkt niet ook niet aan mee. Daardoor was ik erg skeptisch toen ik eerst las dat mensen met depressie een positieve uitwerking hadden door dhea te nemen. Echter moet ik bekennen dat ik hetzelfde heb ondervonden. Sinds mijn eerste potje merkte ik en de mensen om mij heen een verschil in hoe vrolijk ik was. Hier ben ik dus erg blij mee!
___________________________________________ Andrea Boudewijns

Heb jij ook een Positieve Ervaring met DHEA

Laat ons het weten door te mailen naar info@dheakopen.nl